Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pepík

5. 3. 2008 9:58
pepík

ANO, VY JSTE JEN MALÝ, ZBABĚLÝ ČESKÝ PEPÍK. Já se stydím za lidi jako jste vy, soudruhu Baloune.(Y)

0 0
možnosti

jana

5. 3. 2008 8:59
zbabělé vrahy?

Vy jste u toho byl?

0 0
možnosti
KS

Harry

5. 3. 2008 9:25
Re: zbabělé vrahy?

A vy snad ano ? :-)

0 0
možnosti

Jana

4. 3. 2008 23:40
Vážím si premiéra, který ocenil hrdiny!

Mašínové nebyli na rozdíl od Vás zbabělí.  Svoboda vlasti a čest jim byla přednější než vlastní život a život jejich rodiny. Šli proti přesile ozbrojenců téměř na smrt a nemohli jinak než se zbraní. Jsem na ně hrdá.

Škoda, že se nenašly stovky takto odvážných. Možná by nepřežili, ale my bysme dneska měli příklad, že za pravdu, čest, svobodu a svoje práva se musíme rvát. Mohli bychom být hrdí!

Co jste udělal Vy pro svobodu a čest své vlasti?Co máme obdivovat na tom, že Vás většina dělala přisluhovače režimu? Jako poslušné ovce...Na Váši zbabělost máme být hrdí? My jsme se nechtěli narodit do totality, avšak Vaše generace ji potupně přijala a nebránila se jí. To je ostudné a stále mě to šokuje! 

0 0
možnosti
MD

mikd

5. 3. 2008 8:45
Re: Vážím si premiéra, který ocenil hrdiny!

no Vy si snad nevidíte do úst...co že to udělali pro svobodu a čest vlasti??? Oni udělali tak maximálně něco pro svou svobodu, ale hrdinové? Co takhle že by si všichni vrahové z dlouhé komunistické éry zjistili, jestli ten koho tehdy zabili nebyl náhodou v Ksč a zpětně se vymluvili na nějaký odboj a nechali se rehabilitovat a říkali si také hrdinové?

0 0
možnosti
LH

ant.

4. 3. 2008 21:37
...stydím se za klasické české pepíky -Balouny...

...díky takovým omezencům jsme se dostali ze středu Evropy do jejího konečníku:-©...pokud dokážete pochopit význam psaného textu, tak si zkuste vyhledat nějaké informace, přestat se na celý případ dívat optikou Majora Zemana a pak teprve něco psát...a k tomu pokladníkovi - politika mu cizí určitě nebyla, byl to ozbrojený člen LM a v té době byli milicionáři ta nejhnusnější verbež a lůza...za hrubky se neomlouvejte - za hloupost a obsah ANO...;-)

0 0
možnosti
KS

Harry

5. 3. 2008 9:23
Re: ...stydím se za klasické české pepíky -Balouny...

Zeptej se napřed tvého fotra, jestli náhodou milcionářem nebyl on ... :-)

P. S. Můj nebyl.

0 0
možnosti
JC

jacek097

4. 3. 2008 17:03
Masini byli hrdinove, o tom neni pochyb

kdo toto zpochybnuje neni pouze cesky Pepik, ale bolsevicky prisluhovac a jako takovy by na nej mel byt uplatnen princip debolsevizace spolecnosti - tedy zakaz vykonavani jakychkoliv verejnych funkci a samozrejme nemoznost volne publikovat takovato svinstva. By me zajimalo, kdybych tady napsal, ze Zide, kteri povstali ve varsavskem ghettu byli sprosti vrazi a ubozaci, kteri pobyli nevinne nemecke vojaky a jiste zabili i par nevinych dejme tomu pokladniku ....  Co?

0 0
možnosti
YY

Yeback

4. 3. 2008 18:51
Re: Masini byli hrdinove, o tom neni pochyb

Hrdina většinou neutíká pryč. A Židy z waršavského ghetta si neber do své smradlavé huby. Těm Mašínové nesahají ani po kotníky. Rv

0 0
možnosti

Vševěd

4. 3. 2008 17:01
Autor je niemand a nula :D

Autor je fakt zoufalec Rv:-© Naučte se psát bez hrubek, zkuste si najít práci s větším platem a přestaňte být klasickým českým závistivcem a nulou ;-D;-D:-P:-P

0 0
možnosti
KV

rybizek

4. 3. 2008 16:17
Baloun i vizazi je presne ten Cech kvuli,

kterymu se nikde ve svete k tomu, ze jsem taky Cech nepriznavam.:-/ 

0 0
možnosti

Mameluck

4. 3. 2008 16:02
Zajímavá

diskuse. Abych řekl pravdu, tak nemohu dost dobře si udělat nějaký alespoň trochu soudný názor. Znám pár faktů, ale nějaký "nezávislý" obsáhlejší článek jsem nečetl. Snad kdyby jste mi někdo mohl něco doporučit... Děkuji. Zatím se mi to jeví jako z extremu do extremu.

0 0
možnosti
AZ

amazoom

5. 3. 2008 14:12
Re: Zajímavá

Tak si napiš do googlu bratři Mašínové, nebo Mašín Josef atd. a nejdeš si co potřebuješ

0 0
možnosti

Smidra

4. 3. 2008 15:13
berte to tak,

ze nekterych lidi proste neni skoda. ;-)

0 0
možnosti

Adámek

4. 3. 2008 14:09
Styďte se Vy!

Ocenil je za všechny, kteří za totality drželi hubu a krok. To nás bylo asi 90%. A teď je budeme kritizovat, soudit a špinit. Teď, když je po bitvě a nic nehrozí. Závidět a remcat do všeho, to nám vždycky šlo, se skutky to bylo horší.

0 0
možnosti
KS

Harry

4. 3. 2008 15:24
Re: Styďte se Vy!

A co jste dělal za totality vy ? Já jsem nežil v 50. letech, ale v roce 1989 mi nepřipadalo, že by 90 % lidí drželo hubu a krok. A problém je především v tom, že dneska téměř všichni, kteří za totality kradli či vraždili, tvrdí, že tak činili kvůli rozvracení komunistického režimu, a požadují odškodnění či vyznamenání.

Co se týče Mašínů - ukázali sice odpor proti komunistům tím, že se prostříleli na Západ (za cenu zabití několika nevinných lidí), ovšem poté jejich jakýkoliv boj proti komunismu skončil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
Obyčejný daňový poplatník s velkou zodpovědností a malým platem,milující otec,manžel(první a stále poprvé),miluji dobré jídlo a pití....,prostě klasický český Pepík.

Seznam rubrik